Szerelmem, Sárdy túl a 100-on!

60. előadás Mosonmagyaróvár 2015.04.20.   Foto: Uzsák Zoltán

Egyszereplős, egyfelvonásos előadás, amely Sárdy János 20. századi híres bonviván életének nagyobb állomásait és legszebb dalait mutatja be egy nagymama titkos naplóján keresztül. Közben átható képet kapunk a múlt századi asszonysorsról, és hogy a rohanó világunkban mennyire nem hallgatjuk meg egymást. 

"Ez egy fantasztikus este volt, olyan előadóval, akiről még nagyon sokat fogunk hallani. Gyönyörű hang, szimpatikus megjelenés, jó előadás. Köszönjük, hogy ott lehettünk!"  
Bagóczky  Erika, Malmö - Svédország, 2014.01.25.                                                      


"Derzsi György színházat csinál"    - a címre kattintva olvashat egy kritikát az Index.hu-tól


"Derzsi György, Harangi Mária rendezésében, igen erőteljes színésznek mutatkozott, aki még jól is énekel, és Sárdy János, a 40-60-as évek népszerű bonvivánja életén keresztül kort festett. Megmutatta egy lányból asszonnyá váló nő szemszögéből, hogyan lehet vonzódni, sőt, elszakíthatatlanul kötődni egy sztárhoz."
Bóta Gábor, újságíró Népszava - POSZT 2014.06.07.


"Amikor a Kispesti Munkásotthonba kaptam meghívót egy színházi előadásra a Szerelmem, Sárdy-ra, ekkor kaptam igazán választ a félelmeimre, szorongásaimra és életünk csodálatosan előttünk heverő, fájdalmas egyszerű létére.
Boldog vagyok, hogy megnézhettem ezt az embereket széppé és boldoggá tevő szeretett darabot."
Budapest, KMO 2013.10.01. 
Nick Árpád, cirkuszi erőművész 


A darab írója:
MESKÓ ZSOLT

A darab rendezője:
HARANGI MÁRIA

Aki előadja:
DERZSI GYÖRGY


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése